Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport
Farkas Szilvia ezüstérmes az Európa-kupán

Farkas Szilvia ezüstérmes az Európa-kupán

Klubhírek | Judo

Hosszú kényszerszünet után indult újra a korosztályos Európa-kupa sorozat a junior judósok számára az elmúlt hétvégén. Bosznia-Hercegovina fővárosában Szarajevóban rendezték meg a junior Európa-kupát, amelyen huszonnégy ország 267 judósa vett részt, és népes küldöttséggel, huszonhét judóssal jelen volt Magyarország is. Farkas Szilvia a Győri AC versenyzője ezüst éremmel tért haza!

Emlékverseny hajószenteléssel

Emlékverseny hajószenteléssel

Klubhírek | Evezés

A 24. Némethy–Mihálkovics-emlékversenyt rendezte meg a hétvégén a GYAC evezős szakosztálya. A rangos megmérettetésen a különböző korosztályokban és kategóriákban összesen 12 egyesület 300 versenyzője állt rajthoz, 256 hajóegységben, 53 versenyszámban.

Világkupa-érem Mészáros Krisztofertől

Világkupa-érem Mészáros Krisztofertől

Klubhírek | Torna

A GYAC tornásza Mészáros Krisztofer a közelmúltban két világkupa versenyen is indult. Már a bulgáriai megmérettetésen is közel volt az érmes helyezés, de Horvátországban már ez is összejött.

Bajnoki címek birkózásban

Bajnoki címek birkózásban

Klubhírek | Birkózás

A győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ adott otthont a szabadfogású birkózók diák I korosztályos fiú, valamint diák II, és serdülő lány birkózó országos bajnokságának.

Gyerekek és egyetemisták versenyeztek - A Győr Plusz TV tudósítása
Bajnokokat köszöntöttek

Bajnokokat köszöntöttek

Klubhírek

Megtartotta éves rendes küldöttgyűlését a Győri Atlétikai Club. A kötelező beszámolók elfogadása után az egyesület vezetősége köszöntötte tavalyi év országos bajnokait. A GYAC különböző szakosztályai közel nyolcvan bajnokot adtak 2020-ban. Nekik Papp Oszkár a klub elnöke, és Szeles Szabolcs Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere, a Győri Atlétikai Club elnökségének tagja adta át a megérdemelt kitüntetéseket.

Vida András tartalék a világbajnoki keretben

Vida András tartalék a világbajnoki keretben

Klubhírek | Judo

Az olimpiai Sportpark adott otthont a cselgáncsozók diák A- és B-korosztály, valamint a serdülők Magyar Kupa küzdelmeinek. A diák Magyar Kupán ötvenkilenc egyesület kétszázhatvan judokája vett részt, míg a serdülők mezőnyében hatvannégy egyesület kétszázötvenkét sportolója szerepelt. A GYAC judo szakosztályához kapcsolódó hír, hogy a klub egyik versenyzője ott lehet a felnőtt világbajnokságon.

Két verseny egy hétvégén az OSP-ben - videó

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.