Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport
Farkas Szilvia ezüstérmes az Európa-kupán

Farkas Szilvia ezüstérmes az Európa-kupán

Klubhírek | Judo

Hosszú kényszerszünet után indult újra a korosztályos Európa-kupa sorozat a junior judósok számára az elmúlt hétvégén. Bosznia-Hercegovina fővárosában Szarajevóban rendezték meg a junior Európa-kupát, amelyen huszonnégy ország 267 judósa vett részt, és népes küldöttséggel, huszonhét judóssal jelen volt Magyarország is. Farkas Szilvia a Győri AC versenyzője ezüst éremmel tért haza!

Emlékverseny hajószenteléssel

Emlékverseny hajószenteléssel

Klubhírek | Evezés

A 24. Némethy–Mihálkovics-emlékversenyt rendezte meg a hétvégén a GYAC evezős szakosztálya. A rangos megmérettetésen a különböző korosztályokban és kategóriákban összesen 12 egyesület 300 versenyzője állt rajthoz, 256 hajóegységben, 53 versenyszámban.

Szilágyi Petra ezüstérmes az U23 összetett országos bajnokságon 
Horváth Márk az EB után a világbajnokságra is kijutott!

Horváth Márk az EB után a világbajnokságra is kijutott!

Eredmények | Atlétika

A GYAC súlylökője Horváth Márk a Savaria Kupán is remekelt. Márk a korábbi Európa-bajnoki szint után ezúttal az U20-as világbajnokság kvalifikációs szintéjét is teljesítette, így készülhet a tallini az U20-as Eb-re, valamint az U20-as vb-re, amelynek Naiorobi ad otthont. Szombathelyen több egyéni csúcsot és érétkes ligapontot értek el a GYAC-os fiatalok, így többen már biztos résztvevői a U20-as Liga döntőnek, valamint a Magyar Szuper Liga Döntőnek.  

Aranyérmek és Európa-bajnoki szint 

Aranyérmek és Európa-bajnoki szint 

Eredmények | Atlétika

A GYAC súlylökője Horváth Márk országos bajnoki címet szerzett és 17,88 méteres dobással teljesítette az U20 Európa-bajnokság kvalifikációs szintjét. Márk eredménye mellett kiváló volt az egész csapat teljesítménye, hiszen 11 éremmel térhettek haza a GYAC atlétái az U20-as és U23-as Országos Bajnokságról Miskolcról. Aranyérmes lett 800 méteres síkfutásban Pintér-Horváth Mátyás. 

Érmek Tatabányáról és Zalaegerszegről is
Világkupa-érem Mészáros Krisztofertől

Világkupa-érem Mészáros Krisztofertől

Klubhírek | Torna

A GYAC tornásza Mészáros Krisztofer a közelmúltban két világkupa versenyen is indult. Már a bulgáriai megmérettetésen is közel volt az érmes helyezés, de Horvátországban már ez is összejött.

Félszáz GYAC-os a Csepel Kupán

Félszáz GYAC-os a Csepel Kupán

Eredmények | Evezés

Több mint ötven GYAC-os evezős vett részt a Csepel Kupán, ahonnan sportolóink rengeteg éremmel tértek haza. Többségben a 16 éven aluli versneyzők képviselték a klubot, de az ifjúsági és felnőtt sportolóink is eredményesen szerepeltek.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.